TERMES I CONDICIONS

GENERAL

En utilitzar el lloc, accepta estar obligat per aquestes Condicions del servei i utilitzar el lloc d’acord amb aquestes Condicions de servei, la nostra Política de privacitat i els Termes i condicions addicionals que es puguin aplicar a seccions específiques del lloc o productes i serveis disponibles a través d’aquest lloc web o de l’EMPRESA. L’accés al lloc, de qualsevol manera, automatitzat o no, constitueix l’ús del lloc i el vostre acord d’estar subjecte a aquestes Condicions del servei.

Ens reservem el dret de canviar aquestes Condicions del servei o imposar de forma temporal noves condicions d’ús del Lloc, en aquest cas, publicarem les Condicions del servei revisades en aquest lloc web. En continuar utilitzant el lloc després de publicar aquests canvis, accepta les Condicions del servei.

 

Els drets de propietat intel·lectual

La nostra llicència limitada amb vostè

Aquest lloc i tots els materials disponibles al lloc són propietat de l’EMPRESA i/o dels nostres afiliats o llicenciadors, i estan protegits per drets d’autor, marca registrada i altres lleis de propietat intel·lectual. El lloc només es proporciona pel vostre ús personal no comercial. No podeu utilitzar el lloc o els materials disponibles al lloc de manera que constitueixi una infracció dels nostres drets o que no hagi estat autoritzada per nosaltres. Més específicament, tret que estigui explícitament autoritzat en aquestes Condicions del servei o pel propietari dels materials, no podeu modificar, copiar, reproduir, tornar a publicar, carregar, publicar, transmetre, traduir, vendre, crear obres derivades, explotar-les ni distribuir-les en cap manera o mitjà (inclòs per correu electrònic o altres mitjans electrònics) qualsevol material del lloc. Tanmateix, podeu, descarregar i/o imprimir una còpia de pàgines individuals del lloc per a l’ús personal i no comercial, sempre que mantingueu intactes tots els drets d’autor i altres avisos de propietat.

La seva llicència amb nosaltres

Publicant o enviant qualsevol material (incloent, sense limitacions, comentaris, entrades de bloc, publicacions en Facebook, fotos i vídeos) a través del lloc, grups d’Internet, llocs de xarxes socials o cap dels nostres empleats per correu electrònic, text o d’una altra manera, està representant: (i) que sou el propietari del material, o feu la vostra publicació o enviament amb el consentiment exprés del propietari del material; i (ii) que tingueu tretze anys o més. A més, quan envieu, envieu per correu electrònic, enviïn text o enviïn o publiquin qualsevol material, ens atorga, i qualsevol persona autoritzada per nosaltres, una llicència mundial gratuïta, perpètua, irrevocable, no exclusiva i sense restriccions per utilitzar, copiar, modificar, transmetre, vendre, explotar, crear treballs derivats, distribuir i / o publicar o exhibir públicament aquest material, de forma o en tot, de forma o mitjà, ara conegut o desenvolupat més endavant, per a qualsevol propòsit. La subvenció esmentada inclourà el dret d’explotar els drets de propietat en aquesta publicació o presentació, inclosos, entre d’altres, els drets de propietat intel·lectual, marca registrada, marca de servei o patent sota qualsevol jurisdicció pertinent. A més, en relació amb l’exercici d’aquests drets, ens concedeix, i qualsevol persona autoritzada per nosaltres, el dret d’identificar-vos com a autor de qualsevol de les publicacions o enviaments per nom, adreça de correu electrònic o nom de la pantalla, segons considerem oportú.

Reconeixeu i accepteu que les contribucions creades originàriament per nosaltres es consideraran propietat de l’EMPRESA. D’aquesta manera, l’EMPRESA es considerarà l’autor i l’exclusiu propietari de la mateixa i tindrà dret a explotar qualsevol o tots els resultats i ingressos en qualsevol i tots els mitjans de comunicació, ja coneguts o d’ara endavant, universalment, en perpetuïtat, en tots els idiomes, segons determini l’EMPRESA. En el cas que algun dels resultats i guanys de les vostres presentacions no es consideri un “treball contractat” segons la Llei de drets d’autor, vostè, sense cap compensació addicional, assigna, transmet i transfereix irrevocablement a l’EMPRESA tots els drets de propietat, incloent, sense limitacions, tots els drets d’autor i marques registrades, en perpetuïtat en tots els mitjans, per a aquest material i qualsevol dret, títol i interès en tots i cadascun dels drets de propietat en cada mitjà. Tots els materials publicats que siguin reproduccions d’obres anteriors seves seran de propietat compartida amb nosaltres.

Reconeix que l’EMPRESA té el dret però no l’obligació d’usar i mostrar publicacions o contribucions de cap tipus i que l’EMPRESA pot optar per deixar d’usar i exhibir qualsevol dels materials (o qualsevol part d’aquest), en qualsevol moment i per qualsevol motiu en absolut.
Limitacions de vincles i framing. Podeu establir un enllaç d’hipertext al lloc sempre que l’enllaç no indiqui ni impliqui cap patrocini del vostre lloc ni per part del nostre lloc ni pel lloc. No obstant això, no pot, sense el nostre consentiment previ per escrit, emmarcar o enllaçar enllaços algun dels continguts del Lloc, o incorporar a un altre lloc web o altre servei qualsevol material, contingut o propietat intel·lectual.

Avís legal

Podem proporcionar enllaços i suggeriments als llocs d’Internet mantinguts per tercers. La nostra vinculació a aquests llocs de tercers no implica un respatller o patrocini d’aquests llocs, ni de la informació, productes o serveis oferts en o a través dels llocs. A més, ni nosaltres ni els afiliats operem ni controlem, en cap cas, cap informació, productes o serveis que tercers puguin proporcionar a través del Lloc o en llocs web enllaçats pel nostre lloc.

Si és aplicable, les opinions, consells, declaracions, serveis, ofertes o altra informació o contingut que els tercers expressen o posen a disposició, inclosos els proveïdors d’informació, siguin dels autors o distribuïdors respectius, i no de l’EMPRESA. Ni l’EMPRESA ni cap proveïdor extern d’informació garanteixen la precisió, la integritat o la utilitat de qualsevol contingut. A més, l’EMPRESA no aprova ni és responsable de l’exactitud i fiabilitat de qualsevol opinió, assessorament o declaració realitzada en qualsevol dels llocs per qualsevol altre que sigui un representant autoritzat de l’EMPRESA mentre actuï en la seva capacitat oficial.

LA INFORMACIÓ, PRODUCTES I SERVEIS OFERTES EN, O A TRAVÉS DEL LLOC I PER L’EMPRESA I QUALSEVOL LLOC DE TERCERS, ESTAN PROPORCIONATS “TALMENT” I SENSE GARANTIES DE QUALSEVOL TIPUS. D’ACORD AMB LA LLEI APLICABLE, REBUTGEM TOTES LES GARANTIES, EXPRESSES O IMPLÍCITES, INCLOSES, PERÒ NO LIMITADES A, GARANTIES IMPLÍCITES DE COMERCIABILITAT I ADEQUACIÓ PER A UN PROPÒSIT PARTICULAR. NO GARANTIM QUE EL LLOC WEB O QUALSEVOL DE LES SEVES FUNCIONS NO SIGUIN ININTERROMPUDES O QUE PUGUIN HAVER-HI ERRORS, QUE AQUESTS SIGUIN CORREGITS, O QUE QUALSEVOL PART D’AQUEST LLOC, INCLOENT ELS SERVIDORS ON AQUESTA S’ALLOTJA, SIGUIN LLIURES DE VIRUS O ALTRES COMPONENTS DANYINS.

NO GARANTIM O FEM CAP REPRESENTACIÓ SOBRE L’ÚS O ELS RESULTATS DE L’ÚS O DELS MATERIALS DEL LLOC WEB O DE PÀGINES DE TERCERS.
Vostè accepta en tot moment defensar, indemnitzar i responsabilitzar a l’EMPRESA, els seus afiliats, els seus successors, cessionaris, i llicenciataris i les seves respectives companyies matrius i subsidiàries, agents, associats, oficials, directors, accionistes i empleats de cadascun, contra qualsevol de les reclamacions, causes d’acció, danys, responsabilitats, despeses i despeses, incloses les despeses i despeses legals, derivats o relacionats amb l’incompliment de qualsevol obligació, garantia, representació o conveni establerts en aquest document.

Comerç en línia

Algunes seccions del lloc web li poden permetre adquirir diversos tipus de productes i serveis en línia que són proporcionats per tercers. No ens fem responsables de la qualitat, precisió, puntualitat, fiabilitat o qualsevol altre aspecte d’aquests productes i/o serveis. Si realitza una compra d’un comerciant al lloc o en un lloc enllaçat, la informació obtinguda durant la seva visita a la botiga o lloc web en línia d’aquest comerciant, i la informació que us proporciona com a part de la transacció, com ara número de targeta de crèdit i informació de contacte, pot ser recollida tant pel comerciant com nosaltres. Un comerciant pot tenir pràctiques de privadesa i recopilació de dades diferents de les nostres. Quedam excempts de cap responsabilitat sobre aquestes polítiques independents. A més, quan compreu productes o serveis en o a través d’aquest lloc web, pot estar subjecte a termes i condicions addicionals que s’apliquen específicament a la seva compra o ús d’aquests productes o serveis. Per obtenir més informació sobre un comerciant, la seva botiga en línia, les seves polítiques de privadesa i/o els termes i condicions addicionals que es puguin aplicar, visiteu el lloc web del comerciant i feu clic als enllaços d’informació o poseu-vos en contacte directament amb el comerciant. Ens allibereu a nosaltres i als nostres afiliats dels danys i perjudicis que pugueu ocasionar, i accepteu no fer cap reclamació contra nosaltres ni sobre ells, derivats de la vostra compra o ús de productes o serveis que tercers ofereixin a través d’aquest lloc web.

La seva participació, correspondència o negoci amb qualsevol tercer que es trobi al nostre lloc web, en relació amb el pagament i enviament de béns i serveis específics, i qualsevol altre terme, condició, representació o garantia associada a aquestes relacions, són únicament entre vostè i aquest tercer. Accepteu que l’EMPRESA no serà responsable ni responsable de cap pèrdua, dany o altres assumptes de qualsevol tipus incorreguts com a conseqüència d’aquestes operacions.

La vostra compra només és d’ús personal. La compartició de compres no està permesa i es considerarà no autoritzada, un ús infractor del material protegit per drets d’autor.

Si es rebutja el pagament d’un curs, el nostre sistema desactivarà automàticament l’accés als nostres materials premium (entenem que això passa sovint perquè les tarjetes de crèdit caduquen). Per ajudar a restaurar l’accés, intentarem contactar amb vostè per resoldre aquest problema. Un cop resolt el problema de facturació, restaurarem l’accés.

Característiques interactives

Aquest lloc web pot incloure diverses funcions, com ara taulers d’anuncis, registres web, sales de xat i serveis de correu electrònic, que permeten rebre comentaris i interacció en temps real entre usuaris i altres funcions que permeten als usuaris comunicar-se amb els altres. La responsabilitat del que es publiqui en taulers d’anuncis, registres web, sales de xat i altres àrees de publicació pública al lloc o que s’enviï a través de qualsevol servei de correu electrònic al lloc, resideix en cada usuari: només sou responsable del material que publiqueu o envieu. No controlem els missatges, la informació o els fitxers que vostè o altres puguin proporcionar a través del lloc. És una condició del vostre ús del lloc de no:

 • Restringir o inhibir qualsevol altre usuari d’usar i gaudir del lloc.
 • Utilitzar el lloc per suplantar a qualsevol persona o entitat, o declarar falsament o representar erròniament la seva afiliació amb una persona o entitat.
 • Interferir o interrompre els servidors o xarxes utilitzades per proporcionar el lloc o les seves funcions, o desobeir els requisits, procediments, normes o normes de les xarxes que utilitzem per proporcionar el lloc.
 • Utilitzar el lloc per instigar o animar els altres a cometre activitats il legals o causar danys o danys a la propietat a qualsevol persona.
 • Obtenir accés no autoritzat al lloc, o qualsevol compte, sistema informàtic o xarxa connectat a aquest lloc, per mitjà de pirateria, mineria de contrasenyes o altres mitjans il·lícits.
 • Obtenir o intentar obtenir qualsevol material o informació a través de qualsevol mitjà no intencionalment disponible a través d’aquest lloc.
 • Utilitzar el lloc per publicar o transmetre qualsevol informació il·lícita, amenaçant, abusiva, difamatòria, difamatòria, obscena, vulgar, pornogràfica, profana o indecent de qualsevol tipus, incloent, sense limitacions, cap transmissió que constitueixi o promogui conductes que constitueixin un delicte. augmentar la responsabilitat civil o violar qualsevol llei local, estatal, nacional o internacional.
 • Utilitzar el lloc per publicar o transmetre informació, programari o qualsevol altre material que infringeixi o infringeixi els drets dels altres, inclòs el material que sigui una invasió de la privadesa o drets de publicitat o que estigui protegit per drets d’autor, marca registrada o un altre dret de propietat o treballs derivats respecte al mateix, sense obtenir abans el permís del propietari o titular dels drets.
 • Utilitzar el lloc per publicar o transmetre qualsevol informació, programari o altre material que contingui un virus o un altre component nociu.
 • Utilitzar el lloc per publicar, transmetre o explotar de qualsevol manera qualsevol informació, programari o altre material amb fins comercials o que contingui publicitat.
 • Utilitzar el lloc per anunciar o sol·licitar a qualsevol persona que compra o venda productes o serveis, o que faci donacions de cap tipus, sense la nostra aprovació expressa per escrit.
 • Reunir amb finalitats comercials qualsevol adreça de correu electrònic o altra informació personal que hagi publicat altres usuaris del lloc.

L’EMPRESA pot allotjar taulers de missatges, xats i altres fòrums públics als seus llocs. Qualsevol usuari que no compleixi els termes i condicions d’aquest acord pot ser expulsat i rebutjat d’un accés, els taulers de missatges, xats o altres fòrums públics en el futur. L’EMPRESA o els seus agents designats poden eliminar o alterar qualsevol contingut creat per l’usuari en qualsevol moment per qualsevol motiu. Els taulers de missatges, xats i altres fòrums públics estan destinats a servir com a centres de discussió per als usuaris i subscriptors. La informació i els continguts publicats en aquests fòrums públics poden ser proporcionats pel personal de l’EMPRESA, els contribuents externs de la companyia o els usuaris que no estiguin connectats amb EMPRESA, alguns dels quals poden utilitzar noms d’usuaris anònims. L’EMPRESA expressament renuncia a tota responsabilitat i respatller i no fa cap representació sobre la validesa de cap opinió, consell, informació o declaració realitzada o exposada en aquests fòrums per tercers, ni ens fem responsables dels errors o omissions en aquestes publicacions, ni dels hipervincles incrustat en qualsevol missatge. En cap cas, nosaltres, els nostres afiliats, proveïdors o agents seran responsables de qualsevol pèrdua o dany causat per la seva confiança en la informació obtinguda a través d’aquests fòrums. Les opinions expressades en aquests fòrums són únicament les opinions dels participants, i no reflecteixen les opinions de l’EMPRESA ni de cap de les seves filials o afiliades.

L’EMPRESA no té l’obligació de controlar cap dels continguts ni publicacions dels taulers de missatges, sales de xat ni altres fòrums públics als llocs. No obstant això, vostè reconeix i accepta que tenim el dret absolut de controlar-ho a la seva exclusiva discreció. A més, ens reservem el dret d’alterar, editar, negar-nos a publicar o eliminar les publicacions o continguts, en la seva totalitat o en part, per qualsevol motiu i per divulgar aquests materials i les circumstàncies que envolten la seva transmissió a un tercer per tal de satisfer qualsevol llei, regulació, procés legal o sol·licitud governamental aplicable i per protegir-nos, els nostres clients, patrocinadors, usuaris i visitants.

Ocasionalment, incloem l’accés a una comunitat en línia com a part dels nostres programes. Volem que cada membre afegeixi valor al grup. El nostre objectiu és que la vostra comunitat sigui la comunitat més valuosa de la qual sou membre. Per tant, ens reservem el dret d’eliminar a qualsevol persona en qualsevol moment. Rarament fem això, però volem fer-li saber de quina serietat prenem les nostres comunitats.

Registre

Per accedir a determinades funcions del lloc, és possible que li demanem que proporcioni certa informació demogràfica, incloent-hi el sexe, l’any de naixement, el codi postal i el país. A més, si decideix inscriure’s a una funcionalitat particular del lloc web, com ara sales de xat, registres web o taulers d’anuncis, també se us demanarà que s’inscrigui amb el formulari proporcionat i aquest registre pot requerir-li proporcionar informació d’identificació personal, com ara el seu nom i la seva adreça electrònica. Accepta proporcionar informació real, precisa, actual i completa sobre vostè tal com com ho demana el formulari d’inscripció del lloc. Si tenim motius raonables per sospitar que aquesta informació és falsa, inexacta o incompleta, tenim el dret de suspendre o cancel·lar el seu compte i rebutjar qualsevol i tots els usos actuals o futurs del Lloc (o qualsevol part dels mateixos). El nostre ús de qualsevol informació d’identificació personal que ens faciliti com a part del procés de registre es regeix pels termes de la nostra Política de privacitat.

Contrasenyes

Per utilitzar determinades funcions del lloc, necessita un nom d’usuari i una contrasenya que rebrà a través del procés d’inscripció del lloc. Sou responsable del manteniment de la confidencialitat de la contrasenya i del compte, i és responsable de totes les activitats (ja sigui per vostè o per altres) que es produeixin a la vostra contrasenya o compte. Accepteu informar-nos immediatament de qualsevol ús no autoritzat de la vostra contrasenya o compte o qualsevol altra infracció de la seguretat i assegureu-vos que surti del compte al final de cada sessió. No podem ni serem responsables de cap pèrdua o dany derivat de la vostra falta de protecció de la contrasenya o de la informació del compte.

Limitació de responsabilitat

SOTA CAP CIRCUMSTÀNCIA, INCLOSA, PERÒ NO LIMITADA A NEGLIGÈNCIA, SERAN, LES NOSTRES EMPRESES O AFILIATS, RESPONSABLES DE QUALSEVOL DANY DIRECTES, INDIRECTE, INCIDENTAL, ESPECIAL O CONSEQÜENT DE L’ÚS O LA INCAPACITAT D’UTILITZAR, EL LLOC, INCLOENT LA NOSTRA MISSATGERIA, BLOGS, COMENTARIS D’ALTRES, LLIBRES, CORREUS, PRODUCTES O SERVEIS, O MATERIALS DE TERCERS, PRODUCTES O SERVEIS REALITZATS QUE ESTAN DISPONIBLES A TRAVÉS DEL LLOC O DELS NOSTRES, TOT I QUE HÀGIM ESTAT AVISATS AMB ANTERIORITAT DE LA POSSIBILITAT D’AQUESTS DANYS. RECONEIX ESPECÍFICAMENT I ACCEPTA QUE NO SOM RESPONSABLES DE QUALSEVOL CONDUCTA DIFAMATÒRIA, OFENSIVA O IL·LÍCITA DE QUALSEVOL USUARI. SI NO ESTÀ SATISFET AMB EL LLOC WEB, QUALSEVOL MATERIAL, PRODUCTE O SERVEI DEL LLOC, O QUALSEVOL DELS TERMES I CONDICIONS DEL LLOC, DEIXI D’UTILITZAR EL LLOC I ELS SEUS PRODUCTES, SERVEIS I/O MATERIALS.

EXISTIM ÚNICAMENT PER A FINS EDUCATIUS I ELS MATERIALS I LA INFORMACIÓ DELS NOSTRES PRODUCTES I SERVEIS SÓN ÚNICAMENT PROPORCIONATS AMB LA FINALITAT D’INFORMAR. CAP DE LA INFORMACIÓ PROPORCIONA ESTÀ PREVISTA COM A ASSESSORIA PER A LA INVERSIÓ, LA FISCALITAT, LA COMPTABILITAT O L’ASSESSORAMENT JURÍDIC, COM A OFERTA O SOL·LICITUD D’UNA OFERTA PER A COMPRAR O VENDRE, O COM A RESPONSABILITAT, RECOMANACIÓ O PATROCINI DE QUALSEVOL EMPRESA, SEGURETAT O FONS.

NO OFERIM O ASSESSORAMENT FISCAL, JURÍDIC O D’INVERSIÓ I VOSTÈ ÉS RESPONSABLE DE CONSULTAR ELS PROFESSIONALS FISCALS, JURÍDICS O FINANCERS ABANS. AQUEST LLOC ESTÀ EN CONSTANT DESENVOLUPAMENT I L’EMPRESA NO OFEREIX CAP GARANTIA.
RECONEIX i accepta que no s’ha realitzat cap representació per part de l’EMPRESA O ELS SEUS AFILIATS i es basa en els ingressos, les despeses, el volum de vendes o la rendibilitat potencial que es puguin derivar de la participació en AQUEST PROGRAMA.

Finalització

Podem cancel·lar o cancel·lar el dret a utilitzar el lloc o qualsevol part del lloc en qualsevol moment sense previ avís. En cas de cancel·lació, ja no està autoritzat a accedir a la part del lloc afectada per tal cancel·lació. Les restriccions que se li imposen respecte del material descarregat del lloc, i les limitacions de responsabilitat i limitacions de passius establertes en aquestes Condicions del servei, romandran.

Política de reemborsament

La compra d’un producte o servei o bitllet a un esdeveniment pot o no proporcionar cap reemborsament. Cada producte específic, servei, esdeveniment o curs especificarà la seva política de reemborsament.

Més informació

Si hem d’actualitzar aquesta política, publicarem les actualitzacions d’aquesta pàgina al nostre lloc web. Si té alguna pregunta o dubte sobre la nostra política de privacitat, dirigiu-los a info@mutus.com

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies