Missió, visió i valors

Ajudam a empreses, institucions i equipaments culturals a ser més rellevants per a les seves audiències – per arribar a més gent, ampliar els grups als que vénen o ofereixen els seus serveis i millorar la qualitat de la seva experiència.

La nostra missió és connectar l’art i el patrimoni amb la gent i la gent amb l’art i el patrimoni.

Treballam amb gestors d’empreses, d’organitzacions d’art i patrimoni, de ciència, autoritats locals, agències governamentals i artistes, i assessoram als gerents de teatres, sales de concerts, museus, galeries, companyies de música i dansa, companyies de gires, festivals, editorials, distribuïdores de cinema i de música, entre d’altres.

Dissenyam missions, desenvolupam audiències i generam ingressos i recursos per als nostre clients en un moment de canvi accelerat, augment de la competència i de canvi de valors dels consumidors.

Creiem fermament en la importància de les humanitats en els negocis, especialment en els àmbits de la comunicació, l’estratègia, la comprensió del consumidor, el desenvolupament de productes i el disseny de la innovació.

La nostra visió és esdevenir una empresa de referència internacional per la qualitat dels serveis que oferim, especialitzada en el camp de les arts i del patrimoni.

El nostre compromís és l’èxit mesurable dels nostres clients a partir de les dades i els controls quantitatius i qualitatius.

A Mutus, tot i la varietat de perfils, compartim tota una sèrie d’afinitats i de valors:

  • La passió per l’art, la història i l’arquitectura
  • Treball col·laboratiu
  • Honestetat i transparència
  • Passar-ho bé fent allò que més ens agrada (la vida són dos dies)
  • Professionalitat i utilitat
  • Curiositat i aprenentatge continuu
  • Importància de les dades
  • Situar al client al centre de l’organització
  • Un estrany gust compartit per les patatilles ‘Pringles
Nous en el joc però amb alguna cosa a dir

Combinam la velocitat, l’agilitat, la perspectiva i la creativitat d’una start-up amb ganes de treballar i fer les coses bé, amb l’experiència i la formació d’un equip preparat, per ajudar a empreses, institucions i equipaments culturals, a desbloquejar noves fonts d’ingressos i a augmentar la seva rellevància per a una nova generació de clients.

Dades

Les dades ens dónen la informació necessària per entendre millor les necessitats i preferències dels consumidors, prendre les accions necessàries i avaluar-ne els resultats.

Els resultats són el que realment importa

Allò que més ens importa són els resultats. Resultats de la campanya; resultats d’ingressos; continuar avançant a partir de l’anàlisi les dades obtingudes. Res més.

Focus en les audiències

Ajudam als nostres clients a estar més centrats en el públic – per arribar a més gent, ampliar els grups i millorar la qualitat i la profunditat de la seva experiència.

Treball col·laboratiu

A Mutus treballam per projectes, no per departaments. No tenim jerarquies rígides sinó que cada disciplina contribueix de principi a fi en el procés creatiu.

Ens agradaria tenir notícies teves.